Termeni

TERMENI SI CONDITII

General

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. O PARTE DIN SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.pozeconstanta.ro.

Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. Site-ul www.pozeconstanta.ro denumit in continuare pozeconstanta.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/ori retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Dreptul de Proprietate Intelectuala.

Intregul continut al site-ului www.pozeconstanta.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.pozeconstanta.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea : SURSA: www.pozeconstanta.ro , amplasata vizibil.

Utilizarea acestui site.

Site-ul www.pozeconstanta.ro pote fi vizitat de orice persoana atata timp cat respecta „Termenii si Conditiile” !

Obiectivul continutului site-ului !

Obiectivul continutului site-ului este de a oferi o sursa de divertisment si imagini utilizatorilor !

www.pozeconstanta.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate eforturile necesare pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Reclame si Site-uri Partenere

Site-ul www.pozeconstanta.ro poate contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul pozeconstanta.ro. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Cand un utilizitator acceseaza un alt site o face pe riscul propriu si admite implicit ca www.pozeconstanta.ro nu este responsabil pentru orice continut, reclame, produs sau orice materiale disponibile de pe aceste site-uri.

Materiale utilizatori.

O mare parte din materialele postate pe site ( foto , text ,video, ) apartin utilizatorilor.

Raspunderea pentru materialele incarcate de utilizatori revine in totalitate acestora. www.pozeconstanta.ro NU ISI ASUMA NICI UN FEL DE RASPUNDERE PENTRU MATERIALELE FOLOSITE !!! Utilizatorul este de acord sa nu incarce materiale cu continut ofensator, fara drept de proprietate, fara drept de autor, sexual, rasist, materiale piratate sau virusate. In caz ca constatati materiale care contravin impreuna cu dovada va rugam luati legatura cu noi pentru corectarea situatiei !!!

Material explicit

Unele pagini de pe acest site contin limbaj explicit si nu sunt recomandate minorilor. Vizualizarea acestor pagini de catre minori se va face numai cu acordul parintilor. Daca nu doriti sa vizualizati aceste pagini deoarece sunteti minor sau din alte motive personale va rugam sa parasiti imediat acest site.

Nici o Garantie

Utilizatorii au inteles si sunt de acord cawww.pozeconstanta.ro nu este raspunzator pentru nici o pierdere sau distrugere (directa, indirecta, accidentala) a informatiilor survenita din utilizarea acestui site.

Acordul cu Termeni si Conditii; Schimbari

PRIN ACCESUL SAU FOLOSIREA ACESTUI SITE SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. Acestia constituie o intelegere intre parti: dumneavoastra si www.pozeconstanta.ro , privitoare la subiectul continut si inlocuieste toate intelegerile anterioare, scrise sau orale, privitoare la acest subiect. Orice exceptie este valabila doar in scris si semnata de www.pozeconstanta.ro . Acesti Termeni si Conditii vin in ajutorul www.pozeconstanta.ro.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.