YMALL - let's evolve

Epava costinesti

Statiunea Costinesti, a fost si se pare ca v-a ramane statiunea tineretului. De cand intrii media de varsta este in jur de 18 ani, si discoteca cea mai vestita din Costinesti poarta un nume orientat pe aceasta categorie de varsta „Discoteca Tineretului”. Preturi accesibile, comparabile cu Vama veche , tineret si nudism sunt specialitatile acestei statiuni.

Epava Costinesti

De fiecare data cand am mers la Costinesti, prima orpire era epava si o saritura de pe ea. De data asta accesul pe epava, care s-a deteriorat de la an la an, a fost imposibil, inainte intram pe sub apa, urcam pe scari ruginite si gata sa se rupa si tot ajungeam sus. Riscurile erau mari, dar pentru adrenalina nu prea conteaza riscurile. In concluzie sariturile de pe epava din Costinesti par sa fi luat sfarsit.

Poze nudisti Costinesti

Plaja de nudisti Costinesti

In drumul spre epava, pe finalul plajei este plaja de nudisti din Costinesti. Nu mint a 2-a atractie dupa saritura de pe epava era sa vad nudistii, mai ales la o varsta frageda..tot mint …si acuma e o atractie. De data asta fiind mai in varsta m-am oprit sa le iau un interviu unui cuplu de nudisti, vream sa imi satisfac o curiozitate.

La intrebarea „cum de sunteti nudisti ? ati fost din totdeauna sau ati devenit pe parcurs?” , baiatul nu comunica dar fata a raspuns relaxata ca de la 5 ani face baie si plaja dezbracata si nu si-a pus niciodata problema sa poarte dres. Prietenul ei era pentru prima data nusdist anul acesta si normal o facea pentru ea, era mult mai sfios si reticent.

In concluzie daca vrei preturi mici, tineret , nudism si distractie statinea Costinesti este locul ideal pentru tine.

Postati un comentariu