YMALL - let's evolve

Am plecat din Mamaia spre Vama Veche . Schimbarea se vede de pe drum, era un tip in bus care negocia cei 3,5 ron cat costa drumul de la Mangalia la Vama. Argumentele lui erau „Uita-te la mine bah am io fata de unu care are bani de shaorma ” . In Vama am fost placut surpins de doza de originalitate pe care o are fata de restu statiunilor, de la denumiri gen „La papa bun” sau „Shaorma Comunista” pana la faptu ca este librarie pe plaja.

Intrebari gen „ai o tigara ?” sau „ai un leu? ….imi trebe si mie sa manc ceva” sunt la tot pasu dar nu deranjeaza, nu sunt insistente ca la cersetorii din orase care nu te mai lasa in pace. Cel mai tare a fost un tip care avea o mapa cu portrete dupa el si striga altu dupa el ca ii dator cu un portret si raspunsul lui a fost „frate nu mai am hartie…. ma duc sa fac rost si te caut”.

Fete fara machiaj sau cu machiaj exagerat, nudisti, artisti, junkie, scriitori cu laptopu si cafeaua sunt presarati pe plaja din Vama Veche.

Cum sa combini la Vama Veche?

Am intalnit o fata la vestitul bar Stuff care imi spunea cum combina prietenul ei cate 3 pe seara. Pui intrebarea „Esti beata?” , la un raspuns pozitiv intrebi „Ai cort?”, daca raspunsul e tot pozitiv ii spui „Hai sa te f..t”. Sincer nu am incercat metoda dar parea sincera fata.

Viata de noapte in Vama Veche

Am inceput in Stuff unde muzica e mai light, o atmosfera incredibila de libertate, dansat pe plaja, o lume fara prea multe inhibitii in jurul tau te face sa iti dai drumul chiar daca esti mai retinut sau retras. Am continuat cu un club pe plaja unde era numa DNB, aici ma asteptam sa fie lume faina , nimeni nu statea jos toata lumea era ” pe felie „.

In urmatorul club era o combinatie de dubstep, dnb si ceva mai light dinou o atmosfera incredibila, vezi poze in stanga.

Noaptea s-a terminat tot la Stuff unde lumea dansa pana dimineata si urma o baie la rasarit dezbracati.

2 Comentarii la “La Vama Veche”

 1. Badita Florin spune:

  Frate… articolul tau mi se pare de toata jena.

  Un articol de umplutura…. ca sa nu zici ca ai dat 3.5 lei degeaba din Mangalia pana in Vama.

  Siteul tau se numeste Pozecontanta.ro . Ramai sa faci poze, si nu mai pune text. O sa fie mai bine.

  Ti-as da mai multe sfaturi, dar de ce sa ofer saturi gratuite. Servus.

  Cu stima,Badita Florin

Postati un comentariu