YMALL - let's evolve

Nu stiu daca ati vazut deja pozele din Constanta pe care le-am postat, dar daca le-ati vazut, cu siguranta unele din ele v-au atras atentia. Am marea certitudine ca vorbim despre acele poze ce prezinta orasul Constanta din punct de vedere istoric :p Sunt foarte faine, mie imi plac mult. Dar sa fim sinceri, nu ne transmit adevarul gol-golut :).
Deci sa trecem la subiect si sa vorbim despre cum este la moda sa te bronzezi acum.

In primul rand, sa agreem cu totii un punct comun de pornire: nu e prea fain sa pleci de la plaja cu dungi sau urme de tot felul. Asa ca, sa vedem ce este de facut. Plaja din Constanta ne invata multe, trebuie sa ai doar urechile ciulite bine si mai ales ochii larg deschisi ca sa le receptezi.

1. Daca esti pe plaja din 2 mai, atunci sa nu te zgarcesti nici la cele mai complicate pozitii. Este important sa te bronzezi cat mai bine, chiar si in locuri nebanuite. Nu se stie cand o sa fie nevoie sa fii pupat in fund :) (Vezi poza 1 de pe plaja din 2 mai)

2. Sculptura in nisip de pe plaja Corbu este un mister pentru mine. Ce-i drept, unul frumos. Totusi, cred ca incearca sa transmita o idee mai profunda, revolutionara in ceea ce priveste bronzatul cu modele. Oare va iesi ceva in stil baroc?

3. Costinesti plaja tomberoane tricolore nu prea are legatura cu bronzatul. De fapt are cu non-bronzatul. Dar mi s-a parut amuzanta lipsa de oameni din jurul „drapelului”. Poate era un loc anume amenajat pentru patrioti :)

4. O alta idee revolutionara soseste si din Vama Veche: bronzatul noaptea. Vezi poza distractie noaptea pe plaja din Vama Veche.

5. Desi Mamaia este o plaja cu lume sofisticata, observam cu nu toti ne asculta sfaturile in ceea ce priveste bronzatul. Le incalca de-a dreptul. Tztztztz….Oare ne-a vazut? (poza: Oare ce vrea?).
Si tot Mamaia ne invata sa nu pierdem nici un moment pentru a ne documenta despre cum se merge la plaja in mod corect (poza: Trei fete pe plaja)

6. Totusi, Plaja Corbu zic eu ca este izvorul nostru nesecat de sfaturi vitale in ale bronzatului: ajuta-i si pe altii sa se bronzeze si nici ei nu te vor lasa la greu (poza 3), aseaza-te langa cineva nebronzat pentru a te pune in valoare (poza 6, cu caini).

Sfaturile sunt mult mai multe. Si cel cu scoicile mi se pare si util si elegant in acelasi timp. Dar va lasam sa mai descoperiti si singuri. Putina munca de autodidact va va duce departe, in si din Constanta. Depinde cum doriti.

Postati un comentariu